Etusivu > Ajankohtaista > Nimitysuutisia
  • Palaute
  • Intranet

Nimitysuutisia
25.8.2009

Kiinteistöliiton energia-asiantuntijana on aloittanut Petri Pylsy

Kiinteistöliitto on palkannut Tee parannus! -viestintäohjelman energia-asiantuntijaksi DI Petri Pylsyn. Pylsyn tehtäviä ohjelmassa ovat mm. luennointi syksyn ja kevään aikana järjestettävällä seminaarikiertueella, energianeuvonnan antaminen sekä muut energiatehokkuuteen liittyvät asiantuntijatehtävät.

Lisäksi hän toimii Kiinteistöliiton tutkimus- ja kehitystehtävissä, joissa keskeisiä aihe-alueita ovat rakennusten energiatehokkuus ja sisäilmasto sekä ilmastonmuutoksen hillintä. Petri on työskennellyt aikaisemmin mm. tutkijana Teknisen korkeakoulun Energiatekniikan laitoksella sekä asiantuntijana D.O.F. tech Oy:ssä. Hänellä on kokemusta hankkeista, joissa etsitään keinoja parantaa sekä uusien että vanhojen rakennusten energiatehokkuutta.

Tee parannus! -ohjelman viestintäpäällikkönä on aloittanut Pirjo Hästbacka

Suomen Asuntotietokeskus on palkannut Pirjo Hästbackan (KM, MTi) Tee parannus! -ohjelman viestintäpäälliköksi 10.8.2009 alkaen. Hästbacka vastaa Tee parannus! -projektiin liittyvistä viestintätehtävistä. Hästbacka on toiminut aiemmin mm. viestintäkonsulttina ja Suomen Sparin viestintäpäällikkönä.

<< Takaisin