Etusivu > Ajankohtaista > KIMU-projekti starttasi Lahden Keijupuistossa
  • Palaute
  • Intranet

KIMU-projekti starttasi Lahden Keijupuistossa
14.9.2009

KIMU-projekti järjesti 19. elokuuta ensimmäisen kohdealueen aloituspalaverin Lahden Keijupuistossa. Alueen kaikki taloyhtiöt olivat edustettuina isännöitsijöiden tai hallitusjäsenten toimesta.

Tilaisuudessa KIMU-projektiryhmä esitteli hankkeen ja piti esitykset korjausprosessista ja energiatalouden peruskysymyksistä. Esitysten lisäksi käyty keskustelu aihepiiristä oli vilkasta. Osanottajille tehtiin mielipidekysely asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeisiin liittyvistä haasteista. Kyselyn avulla kartoitettiin mielipiteitä koskien mm. keskeisiä korjaustoimenpiteitä, huoneistokohtaisia energiansäästömahdollisuuksia ja taloyhtiön eri osapuolien yhteistyökysymyksiä.

Aloitustilaisuuden jälkeen projektin tutkijat kartoittavat alueen rakennusten tilannetta tarkemmin ja valitsevat kohdetalot. Vastaavat aloitustilaisuudet järjestetään myös muille kohdealueille (Matinkylä, Maunula) syksyn 2009 aikana.

Lisätietoja
Markku Rantama
projektipäällikkö
Kiinteistöliitto

puh. 050 505 2990
Lähetä sähköpostia


KIMU
Kerrostalon ilmastonmuutos - energiatalous ja sisäilmasto kuntoon

KIMU-projektin tavoitteena on tuottaa asuinkerrostaloille - erityisesti asunto-osakeyhtiöille - toimintamalleja kiinteistön elinkaaren hallintaan. Tavoitteena on tuottaa sellaisia toimintamalleja, joilla pystytään parantamaan samanaikaisesti energiataloutta, asuntojen sisäilman laatua ja asuinyhteisöjen toimintakulttuuria. Nämä yhdessä takaavat asuinkiinteistön hallitun ilmastonmuutoksen. Projektin kesto on 2 vuotta, 5/2009 - 4/2011.

Projektin www-sivut on avattu osoitteessa:
http://www.teeparannus.fi/parhaatkaytannot/kimu/

<< Takaisin