Etusivu > Ajankohtaista > Viikon kysymys ja blogit uutta Taloyhtio.netissä
  • Palaute
  • Intranet

Viikon kysymys ja blogit uutta Taloyhtio.netissä
5.10.2009

Taloyhtio.net uudistuu syksyn 2009 aikana merkittävästi. Uusi ulkoasu julkaistiin alkusyksystä ja nyt on avattu viikon kysymykset sekä blogit, joissa pääsee ottamaan kantaa ajankohtaisiin asioihin. Uusiin toimintoihin ja ominaisuuksiin voi tutustua osoitteessa www.taloyhtio.net sekä Kiinteistö 09 -messuilla 7.-9.10. Helsingin Messukeskuksessa.

Blogien kirjoittajiksi on valittu erilaisissa rooleissa taloyhtiöissä toimivia ihmisiä. Tulossa on mm. ammatti-isännöitsijän ja Kiinteistöliiton asiantuntijan blogit, nyt sivuilla jo olevien blogien lisäksi. Taloyhtiöiden toimijoilla on mahdollisuus kommentoida ja keskustella ajankohtaisista asioista blogeissa. Ota siis kantaa blogeissa ja anna palautetta kirjoittajille!

Viikon kysymys vaihtuu nimensä mukaisesti viikoittain. Tämän viikon kysymys liittyy juuri käynnistyneeseen Energiansäästöviikkoon. Tutustu uuteen toimintoon ja käy vastaamassa Taloyhtio.netin etusivulla www.taloyhtio.net.

Taloyhtiöille suunnattu kohderyhmäportaali tarjoaa hyötytietoa, tuotteita ja palveluja yhdestä osoitteesta taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille sekä kerros- ja rivitaloasukkaille. Taloyhtio.netillä on yli 13.000 rekisteröitynyttä käyttäjää. Rekisteröityminen on maksutonta, joko sinä olet ryhtynyt Taloyhtio.netin käyttäjäksi?

Kiinteistöliittoyhteisön tuottama Taloyhtio.net on taloyhtiöiden tiedon lähde, josta päivittäin hakee tietoa 1.000-2.500 eri ihmistä. Taloyhtio.netin julkaisivat vuoden 2003 Kiinteistömessuilla Kiinteistöliitto, Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy, Kiinteistöalan Kustannus Oy ja Suomen Talokeskus Oy.

<< Takaisin