Etusivu > Ajankohtaista > Teknologiasta tuotteiksi -palkinnot NEAPOlle ja Kari Reijulalle
  • Palaute
  • Intranet

Teknologiasta tuotteiksi -palkinnot NEAPOlle ja Kari Reijulalle
9.11.2010

NEAPO Oy on palkittu Teknologiasta Tuotteiksi -säätiön 15 000 euron tunnustuspalkinnolla. Palkinto myönnettiin yrityksen innovatiivisista rakennusratkaisuista modulaariseen uudis- ja korjausrakentamiseen. Säätiö myönsi myös kunniakirjan lääketieteen tohtori, professori Kari Reijulalle pitkäaikaisesta yhteistyöstä paremman sisäympäristön puolesta kiinteistö - ja rakennusalalla. Palkinnot jaettiin kiinteistöalan vuosiseminaarissa Aulangolla.

- NEAPO toimittaa innovatiivisia rakennusratkaisuja modulaariseen uudis- ja korjausrakentamiseen. Moduuliratkaisut ovat ympäristöystävällisiä ja energiaa säästäviä. Ne myös lyhentävät työmaa-aikaa ja parantavat rakentamisen laatua, kertoo Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö perusteluissaan. Lisätietoja: www.neapo.fi.

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö tukee suomalaisten tuoteideoiden ja teknologioiden tuotteistamista ja kansainvälistymistä. Säätiön hallituksessa ovat mukana Finpro, Finnvera, Työ- ja elinkeinoministeriö, Keksintösäätiö, SITRA, Tekes, Ympäristöministeriö, Iitin kunta ja Halton Oy.

Palkinnonsaajakandidaatit säätiön hallitukselle esittelee vuosittain yksi kiinteistö- ja rakennusklusterin merkittävistä järjestöistä. Tänä vuonna esittelystä vastasi Rakennusteollisuus RT Ry ja ensi vuonna vuorossa on Suomen toimitila- ja rakennuttajaliitto RAKLI. Kahden vuoden päästä esittely on LVI -talotekniikkateollisuus Ry:n vastuulla.

<< Takaisin