Etusivu > Kilpailut
  • Palaute
  • Intranet

Kotitalot kuntoon -kannustekilpailu taloyhtiöille

Kotitalot kuntoon -kilpailulla kannustettiin taloyhtiöitä laittamaan hyvä kiertämään ja jakamaan kokemuksiaan sekä kehittämään energiatehokkaita ja asukkaita palvelevia innovaatioita. Kilpailussa oli kaksi sarjaa:

- Vuoden 2010 taloyhtiöteko
- Vuoden 2010 putkiremontti

Kummassakin sarjassa voittajat on valittu ja palkinnot jaettu. Vuoden 2010 taloyhtiöteko -kilpailun voitti riihimäkeläinen As Oy Allinnan Helmi, joka on panostanut mallikelpoisesti energiatehokkuuden ja asumisviihtyvyyden parantamiseen. Vuoden 2010 putkiremontti -kilpailussa pääpalkinnon sai Espoon Tapiolassa sijaitseva As Oy Nallenpolku, jossa putkiremontti on sujunut hienosti, etenkin hyvän projektinjohdon ja aktiivisen asukasviestinnän ansiosta. Lue lisää!

Tulevaisuuden kestävä kunta -innovaatiokilpailu kunta-alan toimijoille

Tekesin ja Suomen Kuntaliiton yhteistyökumppaneineen järjestämä kuntien innovaatiokilpailu osoittautui suosituksi. Määräaikaan mennessä tuli 20 hyväksyttyä kilpailuehdotusta. Niistä palkittiin Joensuun, Jyväskylän, Turun ja Itä-Uudenmaan Jätehuollon ehdotukset. Voittajaideoita ryhdytään kehittämään Tekesin rahoituksella. Lue lisää!

Korjausrakentamisen innovaatiokilpailu yrityksille

Tekesin järjestämässä kilpailussa korjauspalvelujen tarjoajat innovoivat energiatehokkuutta ja asukasviihtyvyyttä parantavia ratkaisuja. Kilpailu kannusti myös yrityksiä etsimään korjausrakentamisen kehittämisideoita sekä uudenlaisia kumppanuuksia.

Kilpailuun osallistui kaikkiaan 105 yritystä ja organisaatiota, joiden itsenäisesti muodostamat joukkueet jättivät 39 kilpailuehdotusta. Niistä palkittiin neljä, joille Tekes myöntää tukea ehdotuksen jatkokehittämiseen ja toteutukseen. Lue lisää!