Etusivu > Kilpailut > Kotitalot kuntoon -kilpailu
  • Palaute
  • Intranet

PARHAAT TALOYHTIÖT PALKITTIIN:


Auringosta energiatehokkuutta ja asukasviestintä putkiremontin menestystekijänä

Onnistuneimmat putkiremontit ja esimerkillisimmät taloyhtiöteot on valittu ja palkittu Tee parannus -viestintäohjelmassa toteutetuissa kilpailuissa.

Vuoden 2010 taloyhtiöteko

Vuoden 2010 taloyhtiöteko -kilpailun ja 5 000 euron pääpalkinnon voitti riihimäkeläinen As Oy Allinnan Helmi, joka on panostanut mallikelpoisesti energiatehokkuuden ja asumisviihtyvyyden parantamiseen. Lue lisää!

Kilpailussa palkittiin lisäksi 2 500 euron tunnuspalkinnolla As Oy Kuopion Harjukatu 30. Kuopion Niiralassa sijaitsevassa pienkerrostalossa on uudistettu lämmitysjärjestelmä vaihtamalla öljylämmitys maalämpöön.

Vuoden 2010 taloyhtiöteko -kilpailun toteuttivat Kiinteistöalan Koulutuskeskus, Kiinteistöalan Kustannus, Kiinteistöliitto Uusimaa, LVI-Talotekniikkateollisuus, Rakennusteollisuus RT, Suomen Asuntotietokeskus, Suomen Kiinteistöliitto ja Tekes. Yritysyhteistyökumppaneita olivat Cupori, Helsingin Energia ja Uponor.

Vuoden 2010 putkiremontti

Vuoden 2010 putkiremontti -kilpailussa pääpalkintona oli niinikään 5 000 euroa. Sen sai Espoon Tapiolassa sijaitseva As Oy Nallenpolku, jossa putkiremontti on sujunut hienosti, etenkin hyvän projektinjohdon ja aktiivisen asukasviestinnän ansiosta. Lue lisää!

Myös Helsingin Puotilassa sijaitsevassa As Oy Säästökartanossa putkiremontti on onnistunut mainiosti, mistä tunnustuksena taloyhtiö palkittiin 2 500 eurolla. Lue lisää!

Vuoden 2010 putkiremontti -kilpailun järjestämisestä vastasivat Asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallitusasiantuntijat AKHA ry ja Talotekniikka-lehti yhteistyössä Tee parannus -ohjelman kanssa.


Helsingin Enegria uponor Talotekniikka