Etusivu > Kilpailut > Kotitalot kuntoon -kilpailu > Sarjat
  • Palaute
  • Intranet

Vuoden 2010 taloyhtiöteko


Vuoden taloyhtiöteko on kilpailu, jossa etsitään vuosittain hyvää taloyhtiötekoa. Vuoden 2010 taloyhtiöteko -kilpailussa etsitään pieniä tai suuria tekoja, joilla voidaan edistää energian tehokkaampaa käyttöä ja luoda taloudellisempaa toimintaympäristöä asunto-osakeyhtiössä. Tunnustus ja 5000 euron palkinto myönnetään taloyhtiölle, joka on toiminnallaan edesauttanut näitä tehtäviä.


Lisätietoja
Keijo Kaivanto
toimitusjohtaja
Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy
Lähetä sähköpostia
puh. 0400 432 598

Vaakaviiva

Vuoden 2010 putkiremontti


Talotekniikka-lehden ja Asunto- ja kiinteistöyhtiöiden hallitusasiantuntijat ry AKHAn perinteisessä Vuoden putkiremontti -kilpailussa etsitään putkiremonttien uusia, hyviksi todettuja toimintamalleja ja -tapoja. Kilpailussa arvioidaan sekä asiakkaan että toteutuksen näkökulmaa.

Vuoden 2010 putkiremontti -kilpailussa menestyy taloyhtiö, joka on toteuttanut tai aloittanut vuonna 2009 putkiremontin kustannustehokkaasti, asukasystävällisesti ja osana kiinteistön kunnossapito- ja korjausohjelmaa. Remontin viestintä on hoidettu esimerkillisesti ja yhteistyö eri toimijoiden kesken on mutkatonta.

Kilpailun pääpalkinto on 5000 euroa.


Lisätietoja
Juhani Siikala
AKHAn hallituksen jäsen
Lähetä sähköpostia
p. 0400 585 102

Vaakaviiva

Ideasta innovaatioksi - Hyvä ajatus, palvelu tai tuote, toteutusta vailla?


Ideasta innovaatioksi -sarja haastaa kaikki kehityskelpoiset ideat mukaan. Miten taloyhtiön energiankäyttöä voidaan vähentää? Ideoi uusi kiinteistön perusparannuskonsepti tai energiatehokkuustoimenpide, jota ei ole vielä kokeiltu käytännössä.

Sarjan voittajalle Tekes tarjoaa huippuammattilaisen apua idean jalostamiseen.

Lisätietoja
Eero Lukin
Tekes
Lähetä sähköpostia
puh. 010 60 55715

Vaakaviiva

Helsingin Enegria uponor Talotekniikka