Etusivu > Tapahtumat > ASMA (Asunto- ja korjausmarkkinat) 25.-28-3.2010
  • Palaute
  • Intranet

ASMA 10 - Asunto- ja korjausmarkkinat

25.-28.3.2010 Helsingin Messukeskus

Asunto on tärkein omaisuus - niin kansalaisten kuin kansallisvarallisuudenkin kannalta. Siitä kannattaa pitää hyvää huolta. Viidennen kerran järjestettävä ASMA-tapahtuma (Aiemmin Asuntomarkkinat) laajenee käsittämään myös taloyhtiöiden korjausmarkkinat, jotka ovat voimakkaassa kasvussa.

Pääkaupunkiseudun neljä kaupunkia (Helsinki, Espoo, Kauniainen ja Vantaa) esittelevät ASMA-messuilla yhteisellä osastollaan (3e11) mielenkiintoisia kohteita ja hankkeita:

Omaleimaiset uudet alueet
Esimerkiksi Jätkäsaari, Kalasatama, Kruunuvuorenranta, Arabianranta, Suurpelto, Hista, Espoon keskus - Suviniitty, Perusmäki, Marja-Vantaa, Leinelä, Keimolanmäki, Kuninkaantammi, Keskusta (Kauniainen), Venevalkamantie.

Vanhassa vara parempi
Esimerkiksi Lähiöprojekti, Kehittyvä kerrostalo-hanke, täydennysrakentaminen, hissiprojekti.

Omatupa - oma lupa
Esimerkiksi Alppikylä, Ormuspelto, Perusmäki, Kivistö, Hiekkaharju, kaupunkien pientalotontit, Helsinki-pientalo.

Messukokonaisuuden tiedotustilaisuudessa 25.3. klo 10 julkistetaan, kenelle tai keille myönnetään Suomen Messusäätiön 5 000 euron suuruinen tunnustuspalkinto energiatehokkuuden edistämisestä asuntomartkkinoilla.Valinnan tekee yhteistyössä Tee parannus -ohjelman kanssa kutsuttu raati, johon kuuluvat Reijo Kangas Tekesistä, Jarek Kurnitski Sitrasta, Helena Säteri ympäristöministeriöstä ja Juha Salmi Suomen Asuntotietokeskuksesta.

ASMA-tapahtuman järjestää Suomen Messut yhteistyössä Suomen Asuntotietokeskuksen kanssa. Samanaikaisesti Messukeskuksessa on myös neljä muuta kiinnostavaa ja toisiaan tukevaa yleisötapahtumaa;
OmaKoti 10, OmaMökki 10, OmaPiha10 sekä Sisusta! 10.